المقادير:
لعمل العجينة
علبة خميرة صغيرة
1 ملعقة صغيرة ملح
1 ملعقة صغيرة بيكنج باودر
2 ملعقة صغيرة سكر
1 كوباية ميه
3 كوبايات دقيق
علبة خميرة صغيرة
1 ملعقة صغيرة ملح
1 ملعقة صغيرة بيكنج باودر
2 ملعقة صغيرة سكر
1 كوباية ميه
3 كوبايات دقيق
طريقة التحضير:
1- دوبي الخميرة فى الميه فى وعاء كبير
2- زودي الملح، البيكنج باودر وقلبيهم مع بعض
3- حطي الدقيق واعجني لحد الخليط ما يتقل ويبقى عجينة سميكة
4- غطي الوعاء عشان الخميرة تعلي العجينة لمدة ساعتين
1- دوبي الخميرة فى الميه فى وعاء كبير
2- زودي الملح، البيكنج باودر وقلبيهم مع بعض
3- حطي الدقيق واعجني لحد الخليط ما يتقل ويبقى عجينة سميكة
4- غطي الوعاء عشان الخميرة تعلي العجينة لمدة ساعتين
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق